BODRUM TCK 103 KADIN PLATFORMU PARTİ GÖRÜŞMELERİNİ TAMAMLADI

TBMM’ne getirilmek istenen çocuğa yönelik cinsel istismar(tecavüz) affına karşı Türkiye çapında 215 aşkın kadın örgütünden oluşan

 #TCK103ÇocukCinselİstismarıAffınaKarşıKadınPlatformu 

kuruldu. 


Bu mücadeleyi yerelde etkin kılmak için geçtiğimiz hafta, Bodrum'daki siyasi partiler, STK, dernekler ve bağımsız kadınların katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada Bodrum'da da "TCK 103" Çocuk Cinsel İstismarı Affına karşı "Kadın Platformu" oluşturma kararı alındı.


Platform bünyesinde bir görüşme ekibi ve çalışma grubu ile konuya ilişkin kamuoyu yaratılması ve tüm parti, STK,derneklerin de desteğini almak için planlanan görüşmeler yapılmaya başlandı.


Bugün platform üyeleri Dilber Boz, Elif Aytaç, Emine Aydemir, Figan Erozan, Nurgül Tarım ve Zühal Macit sırasıyla Chp Bodrum İlçe Başkanlığı , AKPİYİPARTİHDP Bodrum İlçe Örgütü ve SOLPARTİ ile görüşmeler gerçekleştirdiler. 

Tüm partiler, platformun verdiği mücadeleyi desteklediklerini, erken yaşta zorla evlendirmeye ve tecavüz faillerinin aklanmasına dair teklifin kabul edilemez olduğunu ve karşı duruş sergilediklerini ifade ettiler.


#KadınDayanışmasıYaşatır
#ÇocukİstismarınınAffıOlmaz 









Yorumlar