erkek şiddetine karşı YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASI!

BASINA VE KAMUOYUNA;

"Çağrın, bizim için ESASTIR!"

Kadın arkadaşımız, Muhittin Köylüoğlu isimli İstanbul Barosu'na kayıtlı olan erkek avukat tarafından şiddete maruz kalmaktadır!

Kadın arkadaşımız ve çocukları, keza kadının ailesi, Muhittin Köylüoğlu tarafından ölümle tehdit edilmektedir. 

Bu şahıs ise eski İstanbul Barosu Başkan Adayı, İnsan ve Avukat Hakları Savunuculuğu yaptığını iddia eden ve fakat eski partneri ve çocuklarını öldürmekle tehdit eden ŞİDDET SEVER BİR ERKEK. 

Dokunulmazlığı olduğunu varsaymakla kalmıyor, bunu gerek kadın arkadaşımıza gerekse kamuoyunun karşısında göz dağı verme noktasına getiriyor. 

En son olarak, sosyal medya paylaşımlarında gerek kadın arkadaşımızı gerekse feministler hakkında hakaret içeren, kendisinde varsaydığını iddia ettiği tüm ilke ve değerlere aykırı bir şekilde söylemlerde bulunarak, kadın karşıtı beyanlarda bulunmuştur ve cinsiyetçi söylemler ile feministleri de hedef haline getirmiştir.
Hıncını alamamış olmalı ki, şiddet ve nefretini feministlere saldırmaya doğru yükseltmiştir. 

Bizler, feminist örgütler ve bağımsız feministler olarak, Muhittin Köylüoğlu'nun Kadın düşmanlığını ifşa ediyoruz ve tüm bağlı bulunduğu kurumları, kendisi hakkında gerekli soruşturmaları başlatmalarını talep ediyoruz! 

İstanbul Barosu ve Türkiye Barolar Birliği kendisi hakkında etkin bir şekilde disiplin soruşturması başlatmadığı taktirde ŞİDDETİN YANINDA yer alıyorlar demektir!

BKD - Bodrum Kadın Dayanışma Derneği 


Yorumlar