BODRUM KADIN DAYANIŞMA *2. KADIN FORUMUNA ÇAĞRI *



BODRUM KADIN DAYANIŞMASINDAN
2. KADIN FORUMUNA ÇAĞRI
KADIN HALLERİ VE TALEPLERİ
TECAVÜZE, ASLA SESSİZ KALMA!
Bodrum Kadın Dayanışma olarak, 15 Temmuz Pazartesi, saat 20:30’da
KADIN FORUMU düzenliyoruz
.
Kadın politikalarını geliştirmek, barışa, demokrasiye, özgürlüklerimize sahip çıkmak için katılımcı demokrasinin araçlarından biri olan forumu her hafta aynı gün aynı yerde sürdürmek istiyoruz.
Kadın hareketi, her gün her yerde kadınlara, çocuklara yönelik gerçekleşen cinsel istismarın gizli kalmasına, açığa çıkanların ise suç sayılmamasına, cezasız kalmasına karşı mücadeleyi yükseltiyor.
Türkiye kadın hareketinin bir parçası olarak biz de, ister Bingöl’de, Mardin’de, ister Muğla’da, Denizli’de, ülkemizin neresinde olursa olsun, tecavüz ve taciz mağduru kadın ve çocukların yalnız olmadıklarını; tecavüzcüyü koruyan yargının peşini bırakmayacağımızı göstermek, bu insanlık suçunun utancını kamuoyu vicdanında mahkûm etmek için biraraya geliyoruz.
Geçen hafta konuya devam etmeyi ve 1. Kadın Forumunda konuştuklarımıza istinaden oluşan fikir ve yapılan önerileri genişletmeyi planladık...
Her Pazartesi günü olmak üzere kadın politikaları geliştirmeye, birlikte tek ses ve tek yürek olmaya bütün kadın ve kendini kadın hissedenleri KADIN FORUMUNA bekliyoruz!!!! 
 *****************************************************************************************************
15 Temmuz Pazartesi, saat 20:30’da, Mendirek Kafe’nin yanında ki alanda - Kale duvarları önünde Bodrumlu kız kardeşlerimizi, kadın arkadaşlarımızı kadın halleri ve talepleri üzerinden tevavüze ve tacize ve şiddete asla sessiz kalma demek için görüş ve önerilerini dile getirmek üzere her kadını Bodrum Kadın Forumu’na katılmaya çağırıyoruz.

Yorumlar